Over Ons

Wieldopwinkel.nl

 

Voor u als particulier kunt u bij ons goedkoper uw auto verfraaien met ons uitgebreid assortiment wieldoppen. Natuurlijk kunt u uw auto stylen met een mooie spoiler, aluminium velgen, lichtmetalen velgen of uw auto laten spuiten in verschillende kleuren. Voor een eenvoudige en goedkope manier kunt u natuurlijk uw metalen velg ook voorzien van een wieldop van wieldopwinkel.nl. Wij hebben zowel universele merklogo wieldoppen, maar ook hebben wij een uitgebreid aanbod in originele setjes wieldoppen Volkswagen, maar ook hebben wij een wieldop voor andere Duitse automerken, denk hierbij aan Opel wieldoppen, maar natuurlijk hebben wij ook een exclusief aanbod van BMW en een uniek aanbod aan Audi wieldoppen. Het merk Mercedes ook niet ontbreken, met ons aanbod MB wieldoppen kunt u uw bus of camper voorzien van een fraai uiterlijk met een van de originele setjes in 15, 16 of 17 inch. Voor uw Japanse of Koreaanse auto hebben wij natuurlijk ook wieldoppen. Denk hierbij aan Hyundai wieldoppen en Kia wieldoppen, maar ook hebben wij een zeer groot aanbod aan Toyota wieldeksel. Wieldoppen Suzuki hebben wij natuurlijk ook in verschillende inch maten. Of het nu voor uw compacte Mazda, voor uw middenklasse Ford of voor uw SUV van Dacia wieldoppen zoekt, hier bent u op het juiste adres om een setje wieldoppen te bestellen. Ook voor het Italiaanse merk Fiat met bijvoorbeeld winterwielen hebben wij al een setje wieldoppen vanaf 13 inch zeer scherp geprijsd. Ook voor bedrijfsbussen van Renault hebben wij een ruime keus, maar natuurlijk ook voor uw oude Mitsubishi , uw compacte 2e autootje van Citroen of voor uw sportieve Seat hebben wij wieldoppen. Heeft u met de bandenwisselweken uw aluminium velgen van Skoda laten vervangen door originele stalen velgen? Maar vind u de lelijke zwarte wielen niet mooi, hier hebben we natuurlijk ook wat voor zowel in 14 inch voor uw compacte auto als voor uw grote station met 17 inch velgen.

Wij leveren ook wieldoppensets door de rest van Europa, maar vooral in de naastgelegen buurlanden België en Duitsland. Hier hebben ze ook te maken met strenge winters en ook hier willen mensen hen auto versieren met een mooie wieldeksel van de aangeboden merken. Ook de duitse markt weet ons goed te vinden, de meeste autobezitters weten wel dat een wieldop, Radkappe is in het Duits. En bestellen daarom ook hen Radkappen für Winterreifen bij ons in de webshop. 

Kortom, zoekt u nu een wieldop voor VW 14 inch of zoekt u een setje wieldoppen voor uw stalen velgen voor uw winterwielen van uw Citroën? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Dus bestel snel op wieldopwinkel.nl!